AGENINSURANS.COM

PM/Whatsapp/Call 013-3759889

BAGAIMANA UNTUK MENAMBAH PENDAPATAN BULANAN SEBAGAI AGEN INSURANS TAKAFUL

Dengan Cara Part Time @ Full Time

Salam, Nama Saya Firuz & Saya akan menunjukkan cara Menambah Pendapatan anda Setiap Bulan Dalam Perniagaan Agen Insurans Takaful Bersama AIA Public Takaful.

Apa yang saya inginkan daripada anda ialah hanya luangkan masa selama 15 minit untuk mengetahui apa yang boleh anda dapat dengan perniagaan sebagai Agen Insurans Takaful ini.

..Semua Orang Nak Tambah Pendapatan?

Sudah bermacam jenis perniagaan yang saya cuba buat, namun tiada satu pun yang lekat atau berkekalan lama kerana faktor demand and supply. Ini bermaksud sekiranya ada demand yang tinggi barulah saya boleh menjual banyak. Namun untuk berkekalan terpaksa membuat beberapa perkara.

Sehinggalah saya berjumpa dengan perniagaan sebagai agen insurans takaful di AIA Public Takaful. Pada mulanya saya agak skeptikal kerana yelah berniaga insurans takaful, siapa yang nak beli kan? Namun setelah mencubanya saya agak tertarik kerana saya tidak perlu lagi menjaga stok, malahan saya hanya perlu promosi sahaja polisi yang bersesuaian dengan kehendak pelanggan

.. Nak Berniaga Tapi Modal Besar

Dahulu apabila saya hendak mula berniaga, saya terpaksa mengeluarkan sejumlah wang yang besar untuk membeli stok. Nak simpan stok banyak-banyak takut tak laku pula. Bila ambil sedikit terpaksa pula fight dengan orang lain yang dapat harga lagi murah. Jadi benda ni memenatkan saya. Sampai bila saya nak berniaga macam ini. Umur makin meningkat tetapi apa pun tiada lagi. 

Saya memulakan perniagaan sebagai agen insurans takaful ini dengan RM 110 sahaja. Dan komisen adalah selama 6 tahun

Lihat perenggan dibawah.

Komisen 20% - 35% Setiap Jualan

Tahukah anda bisnes sebagai Agen Insurans Takaful ini menjanjikan komisen sehingga 20% bagi setiap kes yang anda cari. Dan income anda akan bertambah setiap hari atau setiap bulan tanpa had.

Walaupun anda hanya menjual sekali sahaja namun anda boleh mendapat komisen tersebut sehingga 6 tahun. Dan ianya tidak termasuk bonus setiap tahun apabila anda mencapai target.

Tambahan pula ianya adalah satu bisnes yang sah dan mendapatkelulusan dari Bank Negara Malaysia. Mana mungkin ianya adalah satu penipuan sekiranya BNM mengiktiraf bisnes insurans takaful ini.

Jadi berapa banyak income yang anda ingin tambah didalam hidup anda? RM 500, RM 1000, RM 3000 atau RM 50,000 sebulan? Anda yang tentukan sendiri. Danpercayalah anda boleh lakukan

6 SEBAB KENAPA PERLU JADI AGEN INSURANS TAKAFUL

  1. Dengan perniagaan atau bisnes sebagai agen insurans takaful ini, anda boleh menambah pendapatan sampingan anda setiap bulan tanpa had.
  2. Anda boleh menerima bonus tahunan sekiranya mencapai target dan mendapat insentif tunai, gajet atau melancong ke luar negara
  3. Anda dapat meningkatkan kualiti keluarga anda setiap bulan dengan pendapatan tambahan dari AIA Public Takaful
  4. Anda boleh dinaikkan pangkat sekiranya anda berjaya membina team anda dan seterusnya mendapat overiding yang berterusan
  5. Apabila anda menyertai saya, anda akan diajar bagaimana untuk membuat marketing dan mencari pelanggan dengan mudah dengan menggunakan sosial media
  6. Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara online atau offline dan hanya perlu berjumpa dengan pelanggan apabila mereka setuju sahaja sama ada Part Time atau Full Time
  7. Perniagaan sebagai agen insurans takaful ini boleh diwarisi oleh anak atau pasangan anda sekiranya anda sudah tiada

Jadi Adakah Anda Akan Melepaskan Peluang Ini Sebelum Mencuba Terlebih Dahulu?

Saya juga seperti anda yang tidak tahu apa apa langsung didalam bidang ini pada mulanya. Namun saya dilatih dan diajar oleh agensi yang hebat dan yang bestnya pendapatan saya bertambah setiap bulan.

Jika anda mencari suatu perniagaan yang boleh diwarisi untuk keluarga anda atau kos operasi yang sangat rendah tetapi pulangan yang tinggi, inilah bisnes yang anda perlukan.

Nota : Ini Bukan MLM atau Skim Cepat Kaya

Mari Mengubah Masa Depan Anda Hari Ini!

atau PM/Whatsapp/Call 013-3759889

Saya adalah wakil daripada AIA Public Takaful dan merupakan seorang agen dibawah AIA Public Takaful. Segala maklumat yang diberikan adalah dari saya dan tiada kena mengena dengan AIA Public Takaful . Hak Milik Terpelihara MOHD FIRUZ FAHMI BIN YUSOFF AIA PUBLIC TAKAFUL. 0133759889 

www.takafulmedicalcard.com | www.takafuldimalaysia.com | www.kadperubatanterbaik.com

Hakcipta 2016 (c) Ageninsurans.com

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.